BUFFET PELGROM
(verkrijgbaar vanaf 25 personen / tot maximum 190 personen)
zonder dessert € 39,50 p.p.
met dessert € 49,50 p.p.
APERO & HAPJE
Glaasje Dame Jeanne Bière ‘Brut sur Lie’
Plankje Pelgrom kruidenkaas en Ardeense salami
VOORGERECHT
Tomatensoep met balletjes
HOOFDGERECHTEN
In Rodenbach gemarineerde 'fall-of-the bone' varkensribben
Rundstoofvlees 'van den endvogel' met St. Bernardus Abt 12
Vol au vent van hoevekip met Tongerlo Blond Abdijbier
Waterzooi van Noordzeevis met St. Feuillien Saison
Kruidige linzenballetjes in groentesaus met Tripel d'Anvers (veg.)
Salade met Mystic Radler vinaigrette
Huisgemaakte appelmoes gestoofd in Gouden Carolus Tripel
Koolsla met rozijnen en walnotencrumble
Aardappelen uit de oven met rozemarijn en look Krielaardappelen
Frietjes
Huisgemaakte mayonaise
DESSERT
Bieramisu van peperkoek met Troubadour Magma
Chocolade mousse met een coulis van Kasteelbier Rouge