Witloofsoep met Noordzeegarnalen
€ 8,50
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 7,50
Artisanale Chimay Trappisten kaaskroketten 'De Kaaspoort' (2 stuks)
€ 13,00
Artisanale garnaalkroketten 'De Jager' (2 stuks)
€ 17,00
Twijfelaar garnaalkroket (1 stuk) en kaaskroket (1 stuk)
€ 15,00
Quiche van prei en spinazie met Haacht Super 8 Blanche (veg.)
€ 10,50
Stoofvlees 'van den endvogel' met St. Bernardus Abt 12 en huisgemaakte appelmoes gestoofd in Gouden Carolus Tripel
€ 19,50
Vol au vent van hoevekip met Tongerlo Lux Abdijbier
€ 19,50
Konijn met pruimen en spekjes in Westmalle Trappist Dubbel
€ 19,50
Vleesballetjes met selder in tomatensaus met Tripel d'Anvers
€ 17,50
Waterzooi van Noordzeevis en St Feuillien Saison met krielaardappelen
€ 24,00
Zeebaars met een Karmeliet Tripel beurre blanc op een bedje van aardappelpuree, spinazie en prei
€ 22,00
Filet mignon 'van bij ons' met Murder Stout vleessaus of saus naar keuze
250 GRAM* BELGISCH WITBLAUW RUNDERFILET / MALS VLEES MET FIJNE STRUCTUUR
€ 22,00
In Rodenbach gemarineerde 'fall-of-the bone' varkensribben met koolslaatje
€ 18,50
Linzenballetjes in tomaten en courgettesaus met Liefmans Fruitesse en aardappelgerecht naar keuze
€ 18,00
Vegetarische lasagne met Orval Trappistenkaas
€ 17,00
Vegetarisch stoofpotje van in Speciale Belge De Koninck gestoofde groenten
€ 15,00
Quiche van prei en spinazie met Haacht Super 8 Blanche
€ 18,00
Salade met huisgemaakte kibbeling van verse kabeljauw in Primus bierbeslag en krieltjes
€ 17,50
Kipsalade met krokant witloof, waterkers, walnoten, croutons en Flandrien kaas met een Mystic Radler dressing
€ 17,50
Bieramisu van peperkoek met Troubadour Magma
€ 8,50
Glacé van speculoos en chocolade met Malheur mokkasaus
€ 8,50
Chocolade mousse met een coulis van Kasteelbier Rouge
€ 8,50
Kaasassortiment 'De Kaaspoort' van 4 Belgische kazen met Luikse siroop en Antwerps roggeverdoemmeke
€ 13,50
Dame Blanche (3 bollen vanille roomijs) met Callebaut chocoladesaus en slagroom
€ 9,00